2016.04.10.

Felhívás: Fórum Színház és Közösségi Riport. Módszertani képzés (hátrányos helyzetű) fiatalokkal foglalkozó szakembereknek

Érdekel a Fórum Színház módszertana? Szeretnéd bővíteni és kombinálni pedagógiai eszköztáradat? Érdekel a Közösségi Riportkészítés folyamata? Hátrányos helyzetű fiatalokkal dolgozol, akik ki vannak téve a korai iskolaelhagyás veszélyének?

Amennyiben a fenti kérdésekre a válaszod igen, jelentkezz 2016. május 6-8. között tartandó 3 napos képzésünkre!

y4yblogra.JPG

Képzésünk célja bevezetés a Fórum Színház és a Közösségi Riport módszertanába.

A Fórum Színházról: Az elnyomottak színháza egyik ága a Fórum Színház, mely olyan interaktív színházi technika, mely egy adott közösség problémáját dolgozza fel, majd a nézőt bevonva, annak aktív közreműködésével keres megoldást az adott társadalmi kérdésre, és keres utat a változás elérésére.

A Közösségi Riportról: Mindenkinek van mondanivalója arról, hogy hol él, mit tapasztal, és hogyan szeretné látni magát vagy közösségét a jövőben. A Közösségi Riport módszere egy lehetőség arra, hogy multimédiás eszközökkel hangot adjunk közösségek tagjainak.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet képzésünk, töltsd ki jelentkezési lapunkat az alábbi linken.

Ha további kérdésed van, írj a hanna.mikes@artemisszio.hu e-mail címre, vagy telefonálj a 0670-411-71-35-ös számon.

A kiválasztás során előnyben fogjuk részesíteni azokat a jelentkezőket, akik mindhárom képzési napon részt tudnak venni.

Képzésünk a Youth 4 Youth projekt keretében valósul meg, az Erasmus+ program támogatásával.

komment

Címkék: színház aktuális képzés fórum színház ifjúsági programok Youth4Youth

süti beállítások módosítása