2015.12.15.

Ready, Study & Go Global with Migrants

Kíváncsi vagy, hogyan látják a globális kihívásokat Magyarországon élő migráns résztvevőink? Gyere el Te is december 19-i rendezvényünkre, ahol csoportunk tagjainak rövid, inspiratív „RedX” angol nyelvű előadásait hallgathatod meg. Ha nem beszélsz angolul, kérlek jelezd e-mailben az erzsebet.csaky@artemisszio.hu-ra, hogy tolmácsolást biztosíthassunk.

rsg.jpg

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt Ready Study Go! projektünk záró rendezvényére és egy rendhagyó karácsonyi ünnepségre az Artemisszió Alapítvánnyal. A Ready Study Go! csoport tagjai magyar és migráns önkéntesek, akik az Európai Fejlesztési Év keretében fél éven keresztül tanulmányozták a fenntartható fejlődés globális problémáit. Témáink az oktatás, a klímaváltozás, az emberi jogok és kormányzás voltak, emellett kiemelten foglalkoztunk a migrációval. A csoport tagjaival tereplátogatásokat is tettünk: a vámosszabadi befogadó állomáson menedékkérőknek tartottunk szabadidős programokat, az alsózsolcai Dr. Ámbédkar Iskolában pedig az ott tanuló diákokkal ismerkedtünk meg egy élő könyvtár foglalkozás keretében.

Vacsorával és welcome drink-kel várunk, az est második felében pedig kvízzel tesztelheted tudásodat, és tombolával szerencsédet!

A beszámolók után bulizz velünk éjfélig – a zenét DJ Claudio Ortiz Sanchez résztvevőnk és barátai biztosítják!

Résztvevőink beszámolói a program egyes eseményeiről itt olvashatók

A projekt az Európai Bizottság és a Külgazdasági és Külügyminisztérium finanszírozásával valósul meg.

A tereplátogatások a Lush Hungary Kft. pénzügyi támogatásával jöhettek létre.

Facebook-esemény

komment

Címkék: aktuális migráció menekültek globális nevelés Európai Fejlesztés Éve Ready study go

süti beállítások módosítása