2014.09.06.

Önkéntes mentorokat keresünk bevándorló résztvevőink mellé!

Szeptemberben induló Work/Place integrációs programunkba olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szívesen ismernének meg bevándorlókat és vállalnának mentori szerepet mellettük. A mentorálás rendszeres találkozásokat jelent, melyek során a mentor és a mentorált egy közösen kitűzött cél érdekében dolgozik együtt: legyen az a magyar nyelv gyakorlása, Budapest jobb megismerése, mindennapi, praktikus dolgokban való eligazítás vagy egyéb olyan, közös megegyezésen alapuló kérés, ami bevándorló résztvevőinkben igényként merül fel.

FRISS: Köszönjük szépen az eddig beérkezett jelentkezéseket, amit ezennel le is zárunk. Mindenkit hamarosan kiértesítünk, hogy bekerült-e a mentorképzésre!

mentor2_kicsi.jpg

A bevándorló számára mentora jelenti azt a helyi személyt, akin keresztül jobban tud kapcsolódni környezetéhez, akinek felteheti kérdéseit, és aki pusztán azáltal, hogy itt él, olyan ismeretekkel bír, hogy meg is tudja válaszolni azokat.

A mentorálás feltétele egy 3 napos mentorképzésen való részvétel, melynek dátuma szeptember 26-27-28., helyszíne Budapest. A három napos képzésen a részvétel ingyenes.

A jelentkezéseket az erzsebet.csaky@artemisszio.hu email címen vagy a 06704117135-ös telefonszámon várjuk, itt további információval is rendelkezésre állunk.

Jelentkezési határidő: szeptember 22.

komment

Címkék: migráció mentorálás WorkPlace

süti beállítások módosítása