2017.05.22.

Interkulturális kompetenciafejlesztés - szociális, civil és rendészeti területen dolgozók számára is

A képzés célja?
A kulturális különbségekből eredő konfliktusok megértésén keresztül azok sikeres feldolgozása, illetve megoldása.

Mikor, hol?
A képzés 2017. június 8-9., június 29-30. és július 13-14.-én , a 3*2 napig tart. A helyszín: Pannon Kincstár, Humán Szakképző Központ (1056 Budapest, Váci utca 47.)

interculturalskills_jobisjob.png
Mi történik a képzésen?
A résztvevők megismerik Margalit Emerique Cohen (ismert francia szociálpszichológus) háromlépcsős módszertanát (decentráció, másik referenciakerete és negociáció), és alkalmanként egy-egy nagyobb, hátrányos helyzetű embereket érintő témakörrel is foglalkozunk (első alkalom: migráció, második alkalom: szegénység, mélyszegénység, harmadik alkalom: roma kultúra).  A képzésen a szakmai tevékenység kerül fókuszba. A résztvevők fele kerül be a rendészeti területen dolgozók köréből, a résztvevők másik fele a szociális-, illetve civil területen dolgozó szakember; célunk a tapasztalatok kölcsönös megosztása mellett a kapcsolathálózat, és együttműködési lehetőségek kibővítése.

Hogyan tudtok jelentkezni?
- ezen a linken (szociális, civil), vagy ezen a linken (rendészeti) online
- illetve szükséges jelentkezni a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság Továbbképzési Igazgatóság képzési nyilvántartási felületén is, ezen a linken.

A képzés adatai:
Kód: 13 M 2014 2397
Továbbképzési pontérték: 48

komment

Címkék: rendészet civil társadalom interkulturális képzés szociális terület

süti beállítások módosítása