2017.01.16.

Foglalkozásszervező önkéntesek jelentkezését várjuk mira! junior programunkba

Szeretsz gyerekekkel foglalkozni? Szeretnéd kipróbálni, milyen vagy programok előkészítésében és levezetésében? Vagy már van is tapasztatod benne? Szeretnél tenni egy sokszínű társadalomért? Legyél Te is részese a mira! közösségnek!

A mira! közösséget azért hoztuk létre, hogy segítsünk az itt élő menekülteknek és egymásnak, és hogy közösen egy erősebb, összetartóbb társadalmat hozzunk létre.

A mira! junior kezdeményezés részeként önkéntesek segítségével szeretnénk szabadidős foglalkozásokat tartani 6-12 éves, magyar és menekült gyerekeknek. A leendő önkéntesekkel közösen tervezzük meg és vezetjük le a programokat, melyeknek egy része az Artemisszió irodájában, másik része külső helyszíneken valósul majd meg.

Várjuk gimnazisták jelentkezését is, akiknek Iskolai Közösségi Szolgálatát igazoljuk.

A foglalkozásokra 2017. március és augusztus között kerül sor.

Egy három délutános felkészítő képzés feltétele a bekerülésnek, melyek 2017. február 10-én (péntek), 17-én (péntek) és 24-én (péntek) 4 órától 8 óráig tartanak.

Jelentkezni 2017. január 29-ig az ezen a linken elérhető űrlap kitöltésével lehet.

További információ a hanna.mikes@artemisszio.hu email címen vagy a 0670/4117135-ös számon kapható.

Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél egy sokszínű közösség tagja lenni, és szeretnél tenni azért, hogy egy nyitott, jókedvű és egyenlőbb társadalomban éljünk.

Colour your mind, colour your world.

mira.jpg

komment

süti beállítások módosítása