2014.11.20.

Első közösségi programunk...

A Work/Place program első közösségi programján, ahol bevándorló résztvevőink és mentoraink mellett a magyar tanárok is részt vettek, egymás megismerésére és a csapatépítő játékokra helyeztük a hangsúlyt. Fogadjátok szeretettel Huszák Ervin, önkéntes magyar tanárunk beszámolóját az eseményről.

ervin cikkéhez.jpg

 "Számomra egy felejthetetlen élményt nyújtott a program. Soha nem volt lehetőségem még ennyiféle nemzetiségű emberrel beszélni, barátkozni.

Nagyon tetszett, hogy mindenki nyitott volt és barátságos. Az est csúcspontja számomra a tojásfogó szerkezet volt. Ott lehetett látni a legjobban, hogy bár nagyon sokszínűek vagyunk, mégis ha egy közös célt kitűzünk, nem számítanak a nyelvi akadály, együtt megcsinálhatjuk. Teljesen családi és baráti hangulatban telt az este, új barátságokra és ismeretségekre tettem szert.

Az est folyamán két kazah és egy ukrajnai orosz hölggyel kerültem egy asztalhoz. Nagyon tetszett a lelkesedésük a feladatok iránt, és hogy a megadott témakörökön túl is mentünk, és mint régi ismerősök, úgy beszélgettünk családról, életről és csupa olyan dologról, ami az emberi életet megszépíti.

Ezért nagyon hálás vagyok a program szervezőinek is, hogy egy felejthetetlen élményt adtak a számomra."

komment

Címkék: beszámoló migráció WorkPlace

süti beállítások módosítása