2016.08.25.

Interkulturális képzés rendészeti és a szociális/civil területen dolgozóknak

Idén harmadik alkalommal is megtartjuk a rendészeti és a szociális/civil területen dolgozók számára szervezett akkreditált interkulturális képzésünket.

FIGYELEM! A rendészeti dolgozók számára a képzésre való jelentkezési határidő szeptember 30-ra módosult.

rendor3.JPG

A rendészeti-, a civil- és a szociális- területen dolgozóknak naponta több tucat emberrel (ügyféllel, kollégával, kuncsaftok hozzátartozójával, stb.) kell hatékonyan kommunikálnia. Az ilyenkor kialakuló félreértések, konfliktusok oka gyakran a kulturális hátterünk különbözőségében rejlik. 

Alapítványunk 1998 óta tart interkulturális kompetenciafejlesztő képzéseket, amely során a résztvevők elsajátíthatják az ehhez szükséges három lépcsős modellt, megismerkedhetnek az övékétől eltérő perspektívákkal; betekintést nyerhetnek abba, hogy a romák, a menekültek és a mélyszegénységben élők szemszögéből hogyan néz ki a világ.

A résztvevők a rendészeti és a szociális/civil szektorból fele-fele arányban vesznek részt a képzésen; így az eltérő tapasztalatok is megosztásra kerülnek.

A képzés időpontjai:

  1. október 6-7.
  2. október 27-28
  3. november 17-18.

A képzésen a résztvevők száma korlátozott, így amennyiben a létszám a meghirdetett határidő előtt betelik, a jelentkezést korábban lezárjuk.

A képzést idei évi kezdéssel még egy alkalommal fogjuk megtartani, melynek időpontjai november 24-25., december 15-16. És 2017. Január 5-6. lesznek. Ezt a képzést szeptemberben fogjuk meghirdetni.

Felhívás a rendészeti területen dolgozók számára

Jelentkezési lap rendészeti területen dolgozók számára

Felhívás a szociális/civil területen dolgozók számára

Jelentkezési lap a szociális területen dolgozók számára

További információ: Németh Andrea, e-mail: trainings@artemisszio.hu, Telefon: 06 70 420 7362; 06 1 413 6517

komment

Címkék: aktuális rendészet interkulturális képzés szociális terület

süti beállítások módosítása