2017.05.17.

Önkéntes közösségszervezőket: CREATOROKAT keresünk Mira programunkba

A Mira célja a társadalom tagjai közötti kapcsolódásokat elősegítése, a magyar társadalom mint közösség nyitottabbá és elfogadóbbá tétele,  az előítéletek, a gyűlölet és a kirekesztés csökkentése.

A programban való jelenléteddel most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy ezek a célok megvalósuljanak. 

creator-mira.jpg

Milyen is egy CREATOR?

- aktív, kritikusan gondolkodó és optimista
- hisz abban, hogy a világ, és közelebbről a magyar társadalom mint közösség egy jobb (nyitottabb, elfogadóbb) hely lehet, ha teszünk érte, mégpedig nem egy távoli jövőben, hanem itt és most
- kreatív bármilyen közösséggel való munkában (ami lehet művészet, tanítás, tanácsadás vagy más), esetleg kommunikációs területen (szeret írni, szerkeszteni, beszélni, bemutatni), vagy másban, amit szívesen hasznosítana
- szívesen mobilizál, szervez, összehív és lelkesít
- vannak ötletei, amiket szívesen kipróbálnál és hasznosít
- vagy egyszerűen csak szeretne végre tenni valamit, és van is erre ideje

 

Hogyan működik? Mit jelent CREATORnak lenni a Mirában?

- Először közös gondolkodásra hívunk: közös ügyekről, és megoldási lehetőségekről. Lehozzuk a földre a kérdést: mi tehetünk mi?
- Egy munkacsoport tagjaként fogsz majd tudni dolgozni a saját ötleteiden, amik lehetnek: programok, műhelyek, sportesemények (az önkéntes csoporttól függően, ahogy alakul) alkalomszerűen, vagy rendszeresen a Mira keretén belül.
- Azt is megteheted, hogy a staff részeként a többiek munkáját segíted kommunikációval, szervezéssel és más háttérmunkával.
- A közösségszervezés megkívánja a rendszeres jelenlétet, aktivitást, és hogy az általad szervezett programon jelen legyél.

Magadra ismertél? Itt tudsz jelentkezni (angol nyelven):

https://goo.gl/forms/KpViO21jiFVbetHg2.

A jelentkezéseket május 25-ig fogadjuk, és a jelentkezők számára tréninget tartunk június 2-án és 3-án, reggel 10 és délután 6 óra között. 

További információ: info@mira.artemisszio.hu

komment

süti beállítások módosítása