2017.05.08.

Bianka, Dia és Lili már az Auchanban

Az Iskolából munkába projekt újabb állomásán a képzésben részt vevők közül néhányan, Bianka, Dia és Lili már megkezdték a munkát az Auchan csömöri és csepeli áruházaiban.

Sokféle tevékenységet próbálnak ki mentoraik, Edit és Szonja segítségével az eladótérben és a raktárakban is. Az első napok tapasztalatai alapján ez nagyon nehéz, de izgalmas út. Új szavakat és kifejezéseket kell megtanulni, elmélyedni az árucikkek ismeretében, megismerni a nagyáruház összes szegletét, rengeteg új emberrel és szabállyal találkozni és ismerkedni. Az első visszajelzések nagyon pozitívak.

osanka.jpg

Bátor és elszánt diákjaink ismerkedése a felnőtt dolgozó emberek világával mindenképpen fontos tapasztalat. Kitartást, szorgalmat, hatékonyságot, nyitottságot követel. Hisszük, hogy azok a diákok, akik a program minden részét teljesítették, felkészültebben állnak majd munkába, és reális képük lesz a munka világáról.

Hajrá lányok!

Komjáthy Zsuzsanna, az Iskolából munkába koordinátora

A projekt az Auchan az Ifjúságért Alapítvány támogatásával valósul meg, vagyis a non-profit és a for-profit szektor együttműködésében zajlik.

komment

Címkék: Iskolából munkába

süti beállítások módosítása