2017.04.07.

Mira! fotópályázat – Colour your mind!

Mit mond neked az, hogy „Colour your mind!”? Hogyan fordítanád? Milyen képet kapcsolnál hozzá? 

A Colour your mind! a mira! program jelmondata. A mira! egy külföldiekből és magyarokból álló közösség, aminek tagjait az köti össze, hogy egymástól tanulnak, egymást segítik, hogy együtt egy erősebb és szolidárisabb társadalomért tegyenek.

poster_definitivo_2.jpg

Itt tudsz többet megtudni a miráról: https://artemisszio.eu/mira/en/rolunk/

A fotópályázatunk célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra a nagyszerű sokszínűségre, ami a városban megjelenik és körülvesz minket. És hogy milyen dimenziói, milyen értelmezési vannak a sokszínűségnek, ezt Rátok bízzuk:

Küldd be a „Colour your mind!” témában készült képeidet (max. 3-at) az info@mira.artemisszio.hu címre április 16-ig, “1st photo exhibition” tárgymegjelöléssel, feltüntetve a kép címét, és a neved, abban a formában (teljes, vagy művésznév, stb.) ahogyan a kiállításon viszontlátni szeretnéd. Ha szeretnél többet megosztani magadról, azt is lehet: írj egy rövid szöveget magadról, amiben benne lehet minden, és bármi, amit megosztanál: hány éves vagy, hol laksz, mivel foglalkozol, és mi az, ami foglalkoztat. A képeket JPEG formátumban kérjük beküldeni.

A fotókiállítást májusban, Budapesti helyszíneken rendezzük meg.

Ha inspirációra van szükséged, látogass el hozzánk a Margitszigetre: április 9-én délután 2 órától mirás fotósworkshopot tartunk a Nagyréten, várunk mindenkit szeretettel.

Ha bármi kérdésed van, keress minket az alábbi elérhetőségeken:

info@mira.artemisszio.hu

www.mira.artemisszio.hu

https://www.facebook.com/mirabudapest/

komment

süti beállítások módosítása