2017.02.09.

Együtt fogunk dolgozni az Auchannal

Az Artemisszió Alapítvány  nyert az Auchan az Ifjúságért Alapítvány pályázatán, így a következő hónapokban szakiskolás fiatalok munkaerőpiaci felkészítésével foglalkozunk majd. Partereink a Dobos C. József Szakképző Iskola és a Mándy Iván Szakközépiskola és Szakiskola lesznek. 

atadas_1.jpg

A fiatalok az Artemisszió képzésén vesznek részt és a Budapest környéki Auchan áruháza valamelyikében végeznek szakmai gyakorlatot. Az Auchan azon dolgozói pedig, akik a gyerekeket fogadják az áruházakban, megtanulják a mentorálás alapjait, hogy hatékonyan segítsék a fiatalok beilleszkedését. Az Artemisszió és az Auchan áruházak a képzésben is szorosan együttműködnek, a munkahelyi jelentkezéssel kapcsolatos információkat az Auchan HR-s munkatársai adják át, az egyéni állásinterjú szimulációt is ők vezetik.

A for-profit és a non-profit világ találkozása a projektben kiemelt jelentőségű számunkra. Hiszünk abban, hogy a különböző szemléletek, módszerek, tapasztalatok gazdagítják a projektet, és új lehetőségeket, új látásmódokat nyitnak meg valamennyi résztvevő számára.

atadas_2.jpg

komment

Címkék: Iskolából munkába

süti beállítások módosítása