2016.08.20.

Interkulturális kommunikáció az egészségügyben

„Miért nem érti meg, amit mondok?”;  „Hogy gondolhatta, hogy ezt kell tennie?”; „Én ezt biztosan soha nem tenném így”;  „Hogy mondjam el neki?”; „Mit gondol ez rólam?”; „Ez nem rám tartozik”; „Normális?”…

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok gyakran megfordulnak a fejünkben a másikkal kapcsolatosan. Mi történik akkor, ha naponta akár több tucat másik emberrel kell, hogy hatékonyan kommunikálj? És ha emberek sorsa, akár élete függ attól, hogyan kommunikálsz? Szeretnéd megérteni, hogy a másik miért beszél, viselkedik számodra érthetetlen módon, mi van ennek a hátterében? És ez miért hat rád úgy, ahogy hat?

eu_honlap.JPG

Ha az egészségügyi területen dolgozol, és szeretnél jobban kommunikálni a betegekkel, a hozzátartozóikkal vagy akár a kollégáiddal, itt helyed. Az Artemisszió Alapítvány 1998 óta szervez interkulturális kompetenciafejlesztő képzéseket különböző célcsoportok, szervezetek részére. 2016-ban akkreditáltuk a területen dolgozók számára kifejlesztett interkulturális képzésünket.

Idén még egy alkalommal szervezünk egy 6 napos, akkreditált képzést az egészségügyi területen dolgozók számára. A képzés bentlakásos formában valósul meg a Classic Hotelben. A részvétel ingyenes, de a résztvevők száma korlátozott.

Időpont: 2016. október 11-12., november 16-17. és november 30-december 1.

A felhívás innen letölthető

Jelentkezési lap innen letölthető

Bővebb információ: Németh Andrea, e-mail: trainings@artemisszio.hu, telefon: +36 70 420 7362

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap keretében valósul meg.

"MMIA-2.3.3/2-2016-0002 Szakemberek migráns specifikus és interkulturális képzése"

mmia_kicsi.jpg

komment

Címkék: aktuális egészségügy interkulturális képzés

süti beállítások módosítása