2014.12.19.

Újra lehet jelentkezni önkéntes mentornak bevándorló résztvevőink mellé!

Szeptemberben indult Work/Place integrációs programunkba újból önkéntesek jelentkezését várjuk! Ha szívesen ismernél meg bevándorlókat, és vállalni tudod, hogy egyikőjük mentora legyél, jelentkezz! Mentornak lenni azt jelenti, hogy heti rendszerességgel találkozol mentoráltaddal egy általatok közösen kitűzött cél érdekében, ami leggyakrabban a magyar nyelv gyakorlása, Budapest jobb megismerése, vagy a mindennapi, praktikus dolgokban való eligazodás. A programban való részvételeddel emellett egy bevándorlókból és önkéntesekből álló közösség tagja is leszel, akikkel sokszínű és izgalmas programokon vehetsz részt.

mentoralas.jpg

A mentorálás feltétele egy 3 napos mentorképzésen való részvétel, melynek dátuma január 9-10-11., helyszíne Budapest. A három napos képzésen a részvétel ingyenes.

A jelentkezéseket az erzsebet.csaky@artemisszio.hu email címen vagy a 06704117135-ös telefonszámon várjuk, itt további információval is rendelkezésre állunk.

Jelentkezési határidő: december 30.

A jelentkezőket a karácsonyi szünetre való tekintettel a január 5-i héten fogjuk a képzésen való részvételükről kiértesíteni. Türelmeteket köszönjük!

A projekt az Európai Unió Európai Integrációs Alapjának támogatásával valósul meg. The project is co-financed by the European Integration Fund of the European Union.

logo_eu_jelmondat_eia_projekt_color.jpg

komment

Címkék: migráció mentorálás WorkPlace

süti beállítások módosítása